De toekomst van onderwijs

In deze lezing neemt Peter Ros je op energieke wijze mee in de dynamiek van de netwerk- en informatiemaatschappij. Wat voor effecten hebben digitalisering en technologische ontwikkelingen op de behoefte van de professional en het werkveld van morgen? Als kennis overal voorhanden is, hoe gaan we er dan met wijsheid mee om en vertalen we deze naar vaardigheid? Als we niet precies weten hoe de arbeidsmarkt er in de toekomst uitziet door de razendsnelle technologische ontwikkelingen, hoe kunnen we dan nu vakbekwame mensen opleiden?

Met treffende voorbeelden, humor en bruikbare suggesties laat Peter onderwijsprofessionals anders naar het vak en de eigen rol kijken. Naast een inkijk in razend interessante ontwikkelingen, is het vooral een positieve oproep tot experimenteren, aandacht voor aandacht en creativiteit!

 

“Peter Ros heeft bij onze jaarlijkse onderwijsconferentie van de Hogeschool van Amsterdam een geweldige lezing gegeven en de bijna 1000 medewerkers geïnspireerd met huidige en toekomstige ontwikkelingen, die nu ons dagelijkse werk beïnvloeden in het opleiden van studenten en werkenden. Met humor en aansprekende voorbeelden houdt hij ons een spiegel voor, verrijkt ons blikveld met nieuwe perspectieven en geeft eenvoudige tips, die je morgen al kunt toepassen. Een aanrader voor elke organisatie die eens out-of-the-box naar de toekomst, het heden en zichzelf wil kijken!”

Mw.drs. E.S. (Eldrid) Bringmann | Directeur beleidsafdeling Onderwijs en Onderzoek (O&O) | Hogeschool van Amsterdam 

HEB JE EEN VRAAG over een lezing in het onderwijs?
Sparren over dit onderwerp? Neem vrijblijvend contact op.
Met veel plezier werk(te) ik onder meer voor: