Referenties

De wereld veranderen in een lezing gaat niet, maar…

Mensen prikkelen, op andere gedachten brengen en de dag van morgen toch net weer anders laten beginnen, daar doe ik het voor. Enthousiasme voor nieuwe ontwikkelingen en ontspanning in lastige situaties bieden, zijn mijn handelsmerken. En ja, soms raak je iemand in het hart.  

Wat men zoals zegt over mijn optredens:

The execution was spot on!

“Peter Ros energized the audience with his insights in an accessible and fun way. Peter gave a customized talk about serendipity for our DSM Engineering Materials Research &Technology organization. He was open and constructive in the pre-discussions to understand and feel the needs of our organization. The execution was spot on engaging the audience into the subject and energizing them for our full event!”

Erwin Houben | R&T Manager Digitization | DSM Engineering Materials b.v.

Sprekende  voorbeelden

“We hebben het plezier gehad dat Peter wilde spreken bij onze Finance en HR Communities. Met veel energie en een lekker tempo heeft hij ons meegenomen langs de menskant van digitalisering. Met treffende uitspraken en sprekende voorbeelden. Met veel ruimte voor interactie en af en toe een mooie discussie. En dan ook met het vermogen om de discussie niet te ver door te laten gaan. Daarmee was het voor iedereen een inspirerend seminar waarin veel gelachen is en waar iedereen wel iets uit heeft kunnen halen voor zijn/haar eigen praktijk. Los van zijn vakkunde als spreker en los van zijn kennis en ervaring, bleek Peter bovendien een toegankelijk en mooi mens. Fijne samenwerking en zeer aan te raden!”

Bart M. Diepenbroek Managing Consultant / Partner ISA Group

Ander blikveld

“Mijn ervaring met Peter als spreker op onze T-Mobile Table Talk sessie, met onze groot zakelijke klanten en prospects, is uiterst positief. Met een goede balans tussen inhoud en een prikkelende vorm die leidt tot een glimlach, belicht hij vanuit een heel ander blikveld de krachten die spelen in bedrijven die willen transformeren naar de digitale wereld.”
Martijn Teekens – Director Sales B2B T-mobile

A natural great presenter

“If there is anybody who can pass on valuable knowledge, it’s Peter Ros. He is one of those dynamic individuals who has gone through so many different permanent beta culture chapters. The conviction he deeply inside has about business model innovation, technology paradigms and societal reframing, when he lectured at my university, is really impressive. You really feel that he is connected with the subject, it is specific to himself and his life. We really enjoyed it. Peter is a natural great presenter, is very energetic and has a lot of passion in his amazing job. His energy will easily be shared with everybody.”

Rodria Laline – Founder and CEO Intrabond Capital & Senior Lecturer Amsterdam School of Real Estate

Zeer interactief

“In een zeer interactieve lezing heeft Peter voor ons een helder beeld gegeven van de impact van verschillende nieuwe technologieën en digitalisering op het overheidsdomein. Prettig is dat hij niet alleen urgentie schetst, maar ook inzicht geeft in welke organisatorische veranderingen deze spannende tijd nodig lijken te hebben. Zijn unieke combinatie van inhoud, energie en humor werkt aanstekelijk!”

M. van de Mortel – programmaleider leergang Strategisch Bewegen in Gemeentelijke krachtenvelden

“Goed verhaal weer Peter, dank daarvoor. Until next time.”

E. Hofstee – Systems Channel Sales Executive Oracle

Thought-provoking

“Passionate in the area of digitalisation, I believe Peter can deeply engage with his audience in a pleasant and thought-provoking way.”

Olivier Gueydan Commercial Director + BU Head Siemens. Former CEO in Energy and Mobility.

Out-of-the-box

“Peter heeft bij de jaarlijkse onderwijsconferentie van de Hogeschool van Amsterdam een geweldige keynote lezing gegeven en de bijna 1.000 medewerkers en studenten geïnspireerd met huidige en toekomstige ontwikkelingen, die nu ons dagelijkse werk beïnvloeden in het opleiden van studenten en werkenden. Met humor en aansprekende voorbeelden houdt hij ons een spiegel voor, verrijkt ons blikveld met nieuwe perspectieven en geeft eenvoudige tips, die je morgen al kunt toepassen. Een aanrader voor elke organisatie die eens out-of-the-box naar de toekomst, het heden en zichzelf wil kijken!”

Eldid Brinkman Director Education and research Hoge school van Amsterdam Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS)

Goed gesprek met de zaal 

We hebben Peter als keynote op onze medewerkersdagen als inspirerende spreker op de bühne gehad. Zijn bijdrage paste helemaal in de dag zoals wij beoogden: een beeld van hoe je het netwerk intern kunt versterken, een hart onder de riem over wat we eigenlijk allemaal al in huis hebben en daarbij een goed gesprek met de zaal. Met de ‘catch-box’ werd dat zeer interactief. Daarnaast kreeg de zaal een aantal nuttige inzichten mee zoals ‘Wat is de basis van een netwerkorganisatie’ – daar kunnen we verder mee! (en dank voor de linkjes en aanvullende informatie voor ons na de presentatie!)

 Wouter Bronsgeest – Lid MT Directie IV Hoofd BDO Belastingdienst

“Wat een prikkelende voordracht, dat smaakt naar meer! “ 
mr. J.C.M. Swinkels – Rechter commissaris

Een dag om niet te vergeten!

“Wij hebben veel enthousiaste reacties ontvangen! De missie om na de geweldige dag met Jan van Setten een dag om niet te vergeten neer te zetten is gelukt.

Even los van de inhoud is er veel nieuwe Mobilee liefde opgebloeid en dat is heel waardevol. Mensen zijn echt aan het denken gezet en de discussies over ‘wat is nou level up’ was precies wat we wilden bereiken. Nogmaals dank daarvoor!”

Janneke Jager-Pelgrim – Sales Manager Mobilee

Peter verwart, ontwart en duidt. Of mensen nu aan het denken gezet moeten worden, in de actiestand moeten komen of eens fijn op een andere manier naar de wereld willen kijken, Peter zorgt voor energie, inspiratie en (inter)actie!
Met veel plezier werk(te) ik onder meer voor:

Samen impact hebben?

Neem contact met me op
HEB JE EEN VRAAG?